Berichten over Damsigt: een wijk apart.

Het eerste exemplaar van ons nieuwe boek van HVV: "Damsigt: een wijk apart" is op zaterdag 23 april aangeboden aan wethouder Rozenberg. Dit gebeurde tegelijkertijd met de opening van de tentoonstelling.

Op Koningsdag werd het boek feestelijk gepresenteerd aan de buurt. Buurtbewoners konden "hun" exemplaar bij een kraam op de koningsmarkt komen ophalen. En dat deden er velen.

image2

In de pers is veel aandacht besteed aan het boek en de tentoonstelling. Door Jaques van Herten is een korte documentaire gemaakt over de tentoonstelling die in museum Swaenstijn te zien is.

Bekijk de documentaire

Leden van de HVV konden op zondag 24 april hun boek ophalen bij het museum, ruim 40 hebben dat ook gedaan. Bij de ledenvergadering is een nieuwe kans om het boek op te halen. Daarna zullen de boeken via onze vrijwilligers worden bezorgd.